Ulf Kristoffersson har funnits inom FeRex organisation sedan drygt ett år och då haft rollen som produktions- och platschef.
FeRex ägare och tidigare VD Hans Sundqvist lämnar, efter totalt 36 framgångsrika år som företagsledare och VD inom koncernen, över VD rollen men kvartstår som arbetande styrelseordförande genom ägarbolaget BAMEK.

”Det skall bli väldigt roligt att kliva in i rollen som VD för FeRex. Jag känner bolaget redan eftersom jag arbetat inom bolaget under en tid. Tillsammans med mycket kompetenta kollegor ser jag fram emot att driva FeRex framåt mot nya spännande utmaningar och ökad tillväxt, Jag kommer att lägga stor vikt och noggrannhet  i att fortsätta med ”rätt investering i rätt tid” och framförallt med åtgärder för att hålla personalkapitalet på en hög nivå,  säger Ulf Kristoffersson.

”Åren som VD  i FeRex har varit fantastiskt roliga. Tiden har präglats av en stark lagkänsla och stark utveckling.
När jag nu tar steget och lämnar VD posten så vet jag att FeRex är i goda händer. Företaget har alla förutsättningar att behålla och förstärka rollen som en fortsatt ledande aktör med god tillväxt och produkter/tjänster i absolut framkant.
Efter 36 år i operativ tjänst så kommer denna nya situation att bli en nytändning för mig personligen och jag er fram emot att fortsätta utveckla FeRex tillsammans med Ulf och övriga medarbetare.”, säger FeRex avgående VD Hans Sundqvist.

Ulf Kristoffersson har senast varit anställd vid vid FRANKE, där han jobbat med produktionsfrågor, under 7 år. Innan dess var han verksam inom ABB i Piteå.

Share This