LRF i norra Sverige och BioFuel Region bjuder in till en seminarieserie med syfte att stärka lantbrukare i de fyra nordligaste länen som antingen står i startgroparna för att satsa på biogas eller redan har börjat.

Programmet riktar sig till såväl storskaliga initiativ, som mer småskaliga för gårdsbruk. Seminarieserien präglas av en klar och tydlig landsbygdsinriktning, för att underlätta en omställning och utveckla de möjligheter som finns inom bland annat biogas. Arbetet syftar också till att entusiasmera mindre lantbruksföretag till att tänka nytt, där biogas kan ingå som en verksam beståndsdel.

I avvaktan på att de regionala fonderna kommer i bruk, anordnas tre seminarier för att förbereda de lantbruksinitiativ som finns inför kommande investeringar. Dessutom skapas ett nätverk för samverkan, erfarenhetsutbyte och back up.

När: 25-26 februari

Var: Umeå Folkets Hus

Boende: Bokas av var och en. Här kommer tips på några hotell i Umeå, klicka på hotellnamnen för att komma till respektive hotell: Comfort Hotel Winn, U&Me, Hotell Aveny.
Läs mer om program och anmälan här

Share This